Professionel leverandør af energi- og miljørigtig belysning

Fastnet nr. bruges ikke længere, benyt derfor 24 91 05 55 eller send en E-mail til: mail@gwl-design.dk

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaprofil

Westy Light & Design er din professionelle leverandør af belysning, der kan udføre alle tænkelige opgaver indenfor energi- og miljørigtig belysning. - Herunder naturligvis også rådgivning og vejledning indenfor belysning.

GWL Westy Light & Design leverer belysning af høj karakter og samtidig er vores løsninger energisparende. Om det er lys ude eller inde spiller ingen rolle.

Vi har stor erfaring i begge miljøer.

Vore nøgleord er:

  • Garanti
  • Service
  • Tillid
  • Kvalitet

​GWL WestyLight & Design leverer belysning af høj karakter og samtidig er vores løsninger energisparende.Vi er specialister i LED/RGB belysning , samt lavenergi belysning , vi arbejder kun med de bedste produkter , og alt LED bliver testet før firmaet begynder at bruge LED produkterne.

Westy Light & Design , samt familien , flyttede til Bornholm 1/7-2008 for at kunne få den rigtige energi, og overskud , til at kunne designe og bygge de bedst tænkelige LED og lavenergi lys løsninger , så perfekt som muligt , til alle tænkelige kunder . Samtidig er vi Lysdesigner firmaet som er med i projektet bright Green Island , hvor vi udføre lys test løsninger , med så meget Grøn energi som muligt , det vil sige , kunne udføre LED lys opgaver med så lav et Watt forbrug som muligt pr. m2 .

Westy Light & Design , har udført LED Lysdesignet samt leveret og opsat alle LED lamperne, til de to første boliger på Bornholm , hvor alt belysning i boligerne er med LED lys. Boligerne er meget forskellige , et helt nyt bygget næsten som et pasivhus , den anden er en gammel bolig midt i Svaneke. Så vores LED lys løsninger , vil altid blive designet ind så det passer til opgavens beskaffenhed .

​Om det er lys ude eller inde spiller ingen rolle. Vi har stor erfaring i begge miljøer, og vore nøgleord er: Garanti og Service.

Ring til os for et uforpligtende tilbud på 24 91 05 55 eller 59 56 05 55

Westy Light & Design

v/ Gejr Westy Larsen

Ibskervej 23

3730 Nexø, Bornholm

Kontakt os her >>

Westy Light & Design

Ibskervej 23

3730 Nexø

Telefon: 59 56 05 55

E-mail: mail@gwl-design.dk

Westy Light & Design

Ibskervej 23

3730 Nexø

Telefon: 24 91 05 55

CVR: 25853733

E-mail: mail@gwl-design.dk

Westy Light & Design
Ibskervej 23
3730 Nexø
Tlf.: 24 91 05 55

CVR: 25853733
Mail: mail@gwl-design.dk